جام جهانی باشگاه‌ ها

ببینید | رئال مادرید حریف پاریسی ها شد

تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با درخشش دوباره پدیده جوان خود توانست در جام باشگاه‌ های جهان به پیروزی برسد و راهی نیمه نهایی شود.
تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا با درخشش دوباره پدیده جوان خود توانست در جام باشگاه‌ های جهان به پیروزی برسد و راهی نیمه نهایی شود.
کد خبر: ۱۵۰۹۰۹۱
تعداد بازدید : 74

به گزارش جام جم آنلاین، تیم‌های فوتبال رئال مادرید و بورسیا دورتموند آلمان از ساعت ۲۳:۳۰ شامگاه شنبه در یک‌چهارم نهایی جام باشگاه‌های جهان به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی ۳ بر ۲ به سود رئال همراه بود.

گونزالو گارسیا (۱۰) پدیده جوان این روزهای رئال مادرید گل اول بازی را به ثمر رساند. در ادامه فران گارسیا (۲۰) و کیلیان امباپه (۲+۹۰) برای رئال گلزنی کردند.

بایر و گیرایی نیز گل‌های دورتموند را در دقایق اضافی نیمه دوم بازی به ثمر رساندند اما این گل‌ها نتوانست مانع از صعود رئال به نیمه‌نهایی شود.

شاگردان ژابی آلونسو در رئال با این پیروزی، رقیب پاری‌سن‌ژرمن در نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان شدند.

برنامه مرحله نیمه‌نهایی این رقابت‌ها به شرح زیر است:

* سه شنبه ۱۷ تیر

چلسی - فلومیننزه ساعت: ۲۲:۳۰

* چهارشنبه ۱۸ تیر

پاری‌ سن‌ ژرمن - رئال مادرید ساعت: ۲۲:۳۰

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها